Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

İyi kalitede malzemelerin kullanımıyla üretilmiş prefabrik ev çok uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu prefabrik ev satın alırken malzeme kalitesinin sorgulanmasıdır.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Taban alanı 102 m2 olan İkiz prefabrik ev modeli, fashionable bir tasarım ile şık ve konforlu bir yaşam alanı sunar. three yatak odası ve geniş bir oturma odası ile ev, geniş ailelerin ve arkadaş gruplarının keyifle vakit geçirebileceği bir mekan haline gelir.

Hazır ev ısı ve ses yalıtımıyla beraber yapı güvenliğiyle de üstün. Çift taraflı iki özel levha arasına izolasyonlu ısı köprüsüne izin vermeyen özel dolgu ile dış duvarda ten cm duvar kalınlığı yapıya sıcak ve soğBritish isles havada iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. Çift camlı pvc pencereler yapı bloklarına adeta lego gibi geçerek montajlandığından bu izolasyon daha da artıyor.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada sizing yaptıracağınız ev ile ilgili beton prepareı verilir ve mimarlık ofisinden prefabrik ev modelleri ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Elektrik ve sıhhi tesisat prefabrik ev alacak kişi ve üretici arasında belirlenebilmektedir. Olası eşya yerleşim approachına göre prizlerin sayısı arttırılıp azaltılabilmektedir. Aynı zamanda elektrik tesisatı sıva altı ya da sıva üstü prefabrik ev modelleri olarak yapılabilmektedir.

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en prefabrik ev fiyatları kısa sürede giderilmesini sağlar.

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Kars’ta çOkay soğuk iklim bölgesinde de prefabrik ev yapılabilirken, Akdeniz’in sıcak prefabrik ev bölgelerinde de prefabrik ev yapılabilmekte ve sorunsuz kullanılabilmektedir.

Prefabrik evler, Nevyap'ın yenilikçi ve kaliteli yaşam alanları yaratma vizyonunun bir parçasıdır ve modern day yaşamın ihtiyaçlarına cevap verir.

Prefabrik ev fiyatları prefabrik ev fiyatları 2024 yılına gelindiğinde, inşaat malzemelerindeki fiyat artworkışlarından dolayı artış gösterebilir.

Report this wiki page